Tenerife, heerlijk!

Hebben we nou naast alle perikelen met bedjes, rolstoelen en zo dan helemaal geen fijne vakantie gehad? Maar natuurlijk wel, sterker nog, we hebben een heerlijke vakantie gehad.
Tenerife vinden we een erg fijn eiland, het weer is er erg goed, het is echt buitenland maar toch niet armoedig zoals we bijvoorbeeld Egypte en Tunesië wel erg armoedig en vaak smerig vinden.
Het RIU Buena Vista hotel is geweldig, erg mooie kamers, brandschoon, heel vriendelijk personeel en heerlijk eten. We werden zelf herkend door personeel in het restaurant van de vakantie van vorig, erg leuk.

Via deze leuning hobbelde ik dagelijks het zwembad in:
RIU

Het was voor ons even uitvogelen hoe om te gaan met de bagage maar een helpende hand was eigenlijk overal wel voor handen, de mensen om je heen zijn nog niet zo slecht 🙂
Ook hebben we in het hotel erg leuke mensen ontmoet waar we door de dag af en toe mee optrokken, spelletjes deden en babbelden, erg gezellig allemaal en dat geeft toch iets extra’s aan de vakantie.

Deze reis hebben we een trip naar het buureiland La Gomera gemaakt, een heel fraai en grillig eiland met veel groen. Hele oude laurierbossen (de oudste ter wereld claimen ze daar) maar ook palmbomen waar palmboomhoning uit wordt gewonnen.Ook hebben ze daar een heel aparte fluittaal waarmee ze kilometers kunnen overbruggen. Vroeger noodzakelijk want er waren toen nog weinig wegen. Daar hebben we een demonstratie van bijgewoond tijdens de lunch.

La Gomara met uitzicht op Tenerife met de vulkaan de Teide:
RIU

Een panorama op La Gomera:
RIU

Al met al heel fijn, best ook vermoeiend maar dat is voor ons beide nou eenmaal zo. Voor volgens jaar maar weer boeken daar……….

Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *