AD: ziektes in buitenland

Werd ik van de week zomaar gebeld door een medewerker van het Algemeen Dagblad met de vraag of ze mij een paar vragen mocht stellen over het Westnijl virus wat ik in Marokko heb opgelopen via besmetting door een tijgermug. Ze had ons filmpje op YOUTUBE gezien en wilde mijn informatie graag gebruiken voor een item in het AD over ziektes in het buitenland en hoe te voorkomen.

Nou geen probleem natuurlijk en heb wat vragen beantwoord en mijn verhaaltje verteld. Ik heb daarna netjes de uitgeschreven tekst mogen inzien en als het goed is wordt het binnenkort bij het item in een kader gepresenteerd. Ik ben benieuwd en er kan geen aandacht genoeg zijn hieromtrent!

Inmiddels is er zelfs een heuse fotografe langs geweest om foto’s te maken welke het stuk in de krant kracht moeten gaan bijzetten. Het kan niet op 😉
Het item zou volgens de fotografe dinsdag 27-6 in het AD verschijnen, ben zeer benieuwd!

Als ik iets meer hoor of zie bericht ik dat hier uiteraard.

Getagd . Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *