Bé-enners finale

4afbgWa[1]Gisteren was dan zover de aflevering van “Was ik maar thuisgebleven” waar wij aan mee hebben gedaan werd uitgezonden en wel op SBS 6 om 20.30 uur. Het is dus een feit, we zijn officieel Bé-enners, voor zolang het duurt in ieder geval.

We hebben erg veel reacties gehad, o.a. via Facebook maar ook telefoontjes van verloren gewaande familieleden die blijkbaar nog van niets wisten. Diegene die het wel wisten hebben blijkbaar de lippen stijf op elkaar gehouden en van een aantal weten we precies waarom. Gelukkig is dat de “ver van ons bed show” geworden zo langzamerhand.

Als je het hebt gemist kun je het hier alsnog zien:

deel 1:

deel 2:

Getagd , , . Bladwijzer de permalink.

3 reacties op Bé-enners finale

 1. peter nadort zeggen:

  René, had in eerdere contacten al een deel van het verhaal van jou gehoord, maar dit, ongelooflijk k.t voor jullie.
  Vind het daarom des te meer te waarderen dat je je nu in mijn idee wel kunt vinden in de fotografie die je voor mij voortreffelijk doet.
  Sterkte jullie, kan niets anders zeggen.

  Groet, peter nadort

  • René zeggen:

   Dank je Peter. Ach je weet het “life is a bitch sometimes”
   Fotografie was al mijn passie maar ik ben blij dat ik dat nog steeds kan doen. Aangepast welliswaar en niet meer met dezelfde spullen, maar het kan!

   Gr. René

 2. Arthur Mol zeggen:

  Jeetje.. Sprakeloos.. Goed dat er weer aandacht aan gegeven wordt. Respect voor jullie, ondanks dat je geen keuze hebt. Fijn dat er toch “uitlaatkleppen” zijn waar je creativiteit en afleiding in vind.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *