Zeg maar nee, dan krijg je er…

rolstoelDe telefoon ging van de week en ik neem op met mijn standaard : “Met René!”. Aan de andere kant bleek een vriendelijke mevrouw van Welzorg te hangen, u wel bekend. Of ze een afspraak konden maken om de nieuwe rolstoel konden afleveren. Ik viel bijna uit mij oude rolstoel van verbazing, want de combinatie Welzorg = snel kon ik natuurlijk nog niet. Ik had die stoel pas ergens eind januari verwacht. Dit kwam dus als een verassing, een welkome welteverstaan.

Dus afgelopen vrijdag stond iemand van Welzorg voor de deur met de stoel. Identiek aan de oude en dat was ook de bedoeling. Is er dan helemaal niets vervelends te pennen over Welzorg dit keer? Nou, buiten het feit dat de man kon melden dat de Welzorg winkel in Alkmaar gaat sluiten en reparaties voortaan via Amsterdam gedirigeerd gaan worden eigenlijk niet. En dat mag dus ook wel eens worden gezegd. Toch?

Hieronder de tweeling waarvan er één een permanent nieuwe werkplek krijgt, namelijk op mijn werk….

Getagd , , . Bladwijzer de permalink.

2 reacties op Zeg maar nee, dan krijg je er…

 1. peter nadort zeggen:

  René gekke vraag, heb jij wel eens een lekke band gehad met je rolstoel? Ik moest naar de fietsenwinkel om een “bandenknecht” te lenen. Velg en band kwamen niet erg over een. Wat een klus was dat. Maar goed, jij hebt er nu 2. Kun je ze makkelijk in de auto kwijt?

  groet, peter

  • René zeggen:

   Hoi Peter, is geen gekke vraag hoor!
   Ik heb zeker wel l ekke banden gehad. Maar mijn banden passen prima op de velgen. De Schwalbe Marathon Plus is wel wat strakker, maar gaat er best goed omheen.
   Ik heb nu één stoel op het werk staan en een thuis. Éen stoel past prima in de auto. Met de wielen eraf helemaal.

   Gr. René

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *