Wellus Nietus Zorg VI

Afgelopen weken stonden volledig in het teken van de firma Welzorg en specifiek de reparatie van mijn rolstoel. Na al dat gedoe was het vrijdagmiddag dan eindelijk zover, ik kreeg een belletje van een Welzorg dat de JUISTE wielen waren gearriveerd, notabene op dezelfde dag dat de 3e monteur kwaad de verkeerde wielen terug in de bus smeet:
Tring tring tringggggg “Ja meneer Mossinkoff, met een meneer van Welzorg, ik mag u het verheugende nieuws brengen dat de JUISTE wielen zijn gearriveerd en wil graag een afspraak maken zodat de monteur deze JUISTE wielen op uw rolstoel kan monteren!”
Ik kon in eerste instantie niet veel anders uitbrengen dan enkele gedempte vreugdekreten uiten: hoezee, alleluja…
“Maar beste meneer van Welzorg, u weet zeker dat dit de goede zijn? Want de 3e monteur had vanmorgen nog de verkeerde meegekregen!”
“Nee hoor meneer Mossinkoff, geen nood, dit zijn echt de JUISTE. Zou de monteur dinsdag langs kunnen komen?”
“Nou graag op een maandag of vrijdag, dan werk ik namelijk thuis en dat is dan een stuk makkelijker”
“Oké dan, nou het geluk is aan uw zijde, we hebben een plekje voor maandagochtend, die maar doen?”
“Prima, dan zie ik de 4e monteur maandag met de JUISTE wielen, fijn weekeinde!”
“U ook!”

Tja, zo ga je natuurlijk jolend het weekeinde in, dit kan niet meer stuk. Oh, u leest enig sarcasme? Hmm, wellicht wel terecht. Want…….
Het is maandag, een nieuwe dag is aangebroken,  ben thuis aan het werk en tegelijkertijd gelukzalig aan het wachten op de 4e monteur van Welzorg, want de JUISTE wielen worden hedenmorgen aan de rolstoel gemonteerd. Ik was wat vroeger opgestaan want de 4e monteur kon vanaf 8:00 uur voor mijn neus staan, altijd weer spannend.

Rond 10 uur ging mijn telefoon, een 088 nummer en dat kon twee dingen betekenen, oftewel het is weer iemand die mij Essent wil aansmeren, of het is Welzorg. Helaas bleek het de laatste….

Tring tring tringggggg “Ja, met een mevrouw van Welzorg”
“Hallo mevrouw van Welzorg, een hele goede morgen, u belt vast om te vertellen dat de monteur een paar minuten later komt, toch? ….toch?…toch?
“Uh, nee meneer Mossinkoff, de reparatie die voor deze ochtend gepland stond kan helaas niet doorgaan” (er klonk krakend geluid van het breken van mijn klomp)
“Oh? Is de 4e monteur ziek? En er is geen ander beschikbaar? Of is de Welzorg-reparatiebus naar de gallemiezen, band lek, benzine op?”
U leest het goed, ik werd weer wat sarcastisch, het kon uiteindelijk niet zo zijn dat de JUISTE wielen toch niet de juiste waren, de meneer van Welzorg die vrijdag had gebeld zwoer het bijna op z’n leven.
“Uh, uh nou, uh, er is een probleem met de bestelde wielen”
“Wel? Wat dan, hoe dan, blijken ze niet rond of zo?”
“Pff, nee dat niet, maar  het zijn niet de juiste….. “
“Niet de juiste? niet de juiste? Hoe is dat in vredesnaam mogelijk. Dit wordt zo langzamerhand wel een heel lelijke klucht hoor, vind u ook niet?”
“Ja dat dan weer wel, maar we zijn er mee bezig hoor, de onderste steen komt boven en het wordt zo snel mogelijk opgelost met de JUISTE wielen!”
“Alweer? En dat gaat dan monteur 5 doen zeker? Het is werkelijk hilarisch mevrouw, niet normaal meer!!”

Nou snap ik ook wel weer dat deze mevrouw ook maar geselecteerd is om mij te bellen met dit  niet-verheugende nieuws, wetende dat zelfs ik, altijd de kalmte zelf, ook wel eens een keer uit de slof zou kunnen schieten. Dus dat heb ik dan ook op mijn manier gedaan. En daarna ook wel weer gesust met “Ach, u wordt ook maar gestuurd en kan er persoonlijk ook niets aan doen”, want dat voelde toch beter.
“Heel erg bedankt voor uw begrip meneer, het spijt ons zeer en nogmaals, we gaan het zo snel mogelijk oplossen. Ik wil u evengoed een fijne dag wensen!”
“Dank u hartelijk, ik kan u helaas niet beloven of dat laatste nog goed gaat komen.”

Een voordeel, de JUISTE wielen worden nu besteld, toch?… toch? We gaan het weer beleven, monteur 5 gloort al aan de horizon…..ergens daar….ver weg…heel ver weg 🙄

Getagd . Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *