Sportief buitenkansje?!

Vandaag ben ik weer naar therapie geweest. Niet zomaar de “reguliere” fysiotherapie maar de Origene-therapie waar ik al sinds oktober 2012 mee word gemarteld (zie ook HIER). Ik heb er dus al een behoorlijk aantal achter de rug. De frequentie was intussen al gedaald naar één sessie per 7 weken en er is nu voldoende afgebouwd om te proberen er mee te stoppen. Er zit al enige tijd geen verbetering meer in maar we moeten nu gaan ondervinden of er geen terugval in kracht plaatsvind zònder de Origene therapie. De tijd zal het leren en we hebben afgesproken om over een maand of twee contact te hebben om te kijken hoe het is gegaan. Gaat het goed dan doen we hetzelfde over vier maanden en bij geen terugval nemen we definitief afscheid. Dan sluit ik weer een periode af!
De wekelijkse therapie blijft gewoon en is hard nodig om een beetje soepel te blijven. Ik zit daar bijvoorbeeld mezelf elke week af te beulen op de hometrainer. Ik doe dat zo’n 12 minuten op een watje of 105 aan belasting en daarna gaat het kaarsje uit, want dan zit ik lek.
Maar goed het fietsen gaat best goed en in de strijd tegen de overtollige kilo’s was ik al een tijdje op zoek naar een goede hometrainer. Ik was uitgekomen op de FLOW FITNESS HT4000G, maar man man man, zèseneenhalve meier aan euro’s, dat zijn zomaar 150 flessen rode wijn dus rete duur. Die heb dus ik al een half jaar links laten liggen. Ik heb geen hekel aan geld uitgeven en we houden van mooie spulletjes maar het kan te gek.
Dus hou ik al een tijdje, ondanks de af en toe negatieve ervaringen, marktplaats in de gaten. Van de week was weer zo’n struinmoment en tikte weer eens het typenummer in en warempel, er stond er eentje te koop bij Coolblue voor net even 200 euro en gratis verzenden. Er ontbreken alleen wat montage ringetjes. Tja, dan wordt het lastig verkopen. Behalve aan mij dus, want hier had ik op gewacht, bam!
Meteen mailen én bellen, want er liggen er vast hele hordes manke nelissen op de loer om dat ding ook voor zo’n mooie prijs te bemachtigen. En bingo, de koop was snel gesloten en aankomende vrijdag komen ze het pakket brengen. Gratis dus en op mijn verjaardag. Ik moet het wel even naar zolder sjouwen èn in elkaar sleutelen maar dan heb je wel wat!

Ik ben zoooo benieuwd of het wel zo’n buitenkansje is en wat er allemaal nog meer mist naast die paar ringetjes………..

Getagd , , . Bladwijzer de permalink.

2 reacties op Sportief buitenkansje?!

  1. Hans zeggen:

    Ach het zijn ook handige kapstokken weet ik uit ervaring!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *