Prikkelend spiertje?

Afgelopen dinsdag was het zover, Christa zou de eerste behandeling krijgen bij de pijnpoli in het MCA. Het was de bedoeling dat ze de zenuw zouden verdoven die waarschijnlijk de pijn ellende veroorzaakt om, als ze de goede hebben gevonden, in een later stadium die zenuw lam te leggen.
Maar de behandelend arts/anesthesist had anders besloten. Het zou namelijk ook een spier kunnen zijn die de klachten geeft dus gingen ze eerst die platleggen. Dat geeft minder risico en is eenvoudiger. Goed plan, voor hetzelfde geld ben je simpel van de pijn af.
Helaas werd in de loop van de dag wel duidelijk dat dit niet echt hielp, maar we hebben de nacht afgewacht, je kunt zomaar pijnvrij wakker worden. Wederom helaas, het heeft niets geholpen.
Komende donderdag moeten we weer richting MCA voor de volgende etappe. Hopen op meer geluk dit keer……….

Intussen ben ik zwaar plat van de griep/keelontsteking/algemene malaise. Daarbij is mij Roho kussen in mijn rolstoel weer lek en krijg ik dat kreng ook niet meer geplakt. Je kunt wel raden waar dat pijn gaat doen. Morgen maar eens bellen met Welzorg. Goed begin van een nieuwe week, not!

Getagd , . Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *