Platspuiten? Ik zeg doen!

Is tweemaal ook al scheepsrecht? Blijkbaar wel een beetje. Vandaag heeft mijn meisje de 2e poging ondergaan om van die helse nekpijn af te komen. Daartoe heeft de anesthesist de zenuwwortel links tussen nekwervel C3 en 4 opgezocht. Dit doen ze door middel van contrastmiddel in de buurt van de wortel te spuiten en met röntgen de verdovingsnaald op de goede plek te plaatsen. Hoppa, plat die zooi.
Het was even pijnlijk hoor ik mijn meisje zeggen, maar als ze op de goede pek spuiten heb je wel wat. Of eigenlijk niet want de pijn is dan weg of in ieder geval stukken minder. En warempel, ze hebben gescored want Christa heeft zowaar een uur of bijna pijnvrij doorgebracht.

Helaas was daarna het middel weer uitgewerkt, beetje zuur maar dat was gepland. Deze sessie was dan ook alleen om de boosdoener te vinden en dat is gelukt. Volgende week worden de resultaten, ofwel pijnscores, geëvalueerd en dan verwachten we spoedig een afspraak te kunnen maken voor een definitieve pijnblokkade.
Er is dus nog hoop……………..

Getagd , . Bladwijzer de permalink.

Één reactie op Platspuiten? Ik zeg doen!

  1. San Bakker zeggen:

    En nu maar duimen dat het allemaal een beetje opschiet en dat Christa echt van die pijn af kan komen.. Het liefse helemaal natuurlijk….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *