Dat mooie UWV 2

De perikelen de laatste tijd met het UWV (HIER) zijn nu toch wel weer een beetje bijgetrokken. Die laatste UWV meneer die had beloofd dat de betaling op gang zou komen heeft niet gelogen en er is een ware inhaalslag gedaan door hun, dat dan weer wel.

Het bezoek aan de UWV ZiekteWet arts is inmiddels ook achter de rug. De beste man had zich goed ingelezen, het kan dus wel. En zoals toch stiekem een beetje verwacht bleek het bezoek een formaliteit, mijn meisje MOEST worden gezien door een arts van de afdeling die de centjes betaald.
Uiteraard hebben we wel gevraagd of het gehele circus niet kon worden overgeheveld naar de WIA, maar dat schijnt niet te kunnen vanwege juridische verknopingen en dan moeten ze ook eerst nog onderzoeken of de klant daarmee gebaat is. Nou, dat laatste mogen ze gerust doen, geen probleem, maar gaat vooralsnog niet gebeuren ben ik bang.
De arts zou wel in z’n rapport zo duidelijk mogelijk beschrijven dat een nieuwe oproep over een tijdje, want protocol, niet nodig en/of gewenst is. Maar ik kan al een beetje voorspellen hoe dat gaat aflopen…..

We gaan het meemaken het komende jaar. Eerst maar even aan andere zaakjes denken, er is meer onder de zon dan het UWV!

Getagd , . Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *