Auw, ik wil wel zorg, Welzorg!!!!

Vorige week maandag maar eens gebeld over hoe, wat en wanneer mijn hoepels geleverd gaan worden. Maar niet naar dat dure 0900 nummer natuurlijk, want op http://www.0900alternatief.net/ was snel een gratis 0800 alternatief gevonden. Dat dan weer wel!

De telefoon riep Tringggggg, tringggg, tringgggg… en lepelde daarna de stortvloed van menu mogelijkheden op. Even de juiste gekozen en ja hoor:
“Met iemand van Welzorg die de reparatiedienst afschermt, waarmee kan ik u van dienst zijn?”
“Nou” vroeg ik quasi vrolijk “ik wilde wel eens weten waar mijn beklede hoepels blijven want die zijn bijna 3 weken geleden besteld en mijn ellebogen doen al aardig zeer. Ik rol nogal veel stoel, want ik doe graag mee met gezonde mensen weet u!”
“Ja, ja dat snap ik wel” sprak ze veelbelovend meegaand! “ik zal de betreffende afdeling van uw betreffende regio vragen u terug te bellen”
“Oh dat is mooi. Maar kunt u me niet gewoon doorverbinden?”
“Nou nee, dat doen we niet zo. Maar het zal niet vandaag meer worden, het is al vier uur” waarmee ze naar mijn idee aangaf dat het dan morgen plaats zou vinden.
Nou dat is dan mooi en we wensen elkaar nog een zeer prettige dag en avond. Vriendelijk mens hoor!

Dat was dus vorige week maandag…………..zucht………..auw

Morgen maar weer eens bellen. Wordt vervolgd!

Getagd , , , . Bladwijzer de permalink.

Één reactie op Auw, ik wil wel zorg, Welzorg!!!!

  1. Luc zeggen:

    Ongelofelijk toch. Wat een bureaucratie. Hebben we wat te zeggen van landen als Griekenland en Italië … Sterkte maar weer René!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *