Alweer een snel jaar

“De tijd gaat steeds sneller”, een veel gebezigde kreet. Ik heb het wel eens opgezocht/gehoord dat dat ligt aan het feit dat als je jong bent, er veel nieuwe dingen op je pad komen. Je ziet veel, beleefd veel. En als je ouder wordt blijkbaar niet meer en dan lijkt de tijd sneller te gaan.
Eigenlijk dezelfde reden waarom de terugreis via dezelfde weg altijd sneller lijkt te gaan. Je ziet dan ook minder nieuwe dingen onderweg want je rijdt er immers al voor de tweede keer.

Afgelopen jaar was een druk jaar voor ons, en heftig. Alle gedoe met het werk, de UWV perikelen. Het afscheid nemen van mijn geliefde Nikon set.
Niet te vergeten het verhuizen van zoonlief Roy wat veel drukte maar ook nog meer emoties met zich mee bracht.
Vanwege de daardoor ontstane ruimte in huis zijn we bezig geweest met herinrichten, kasten bouwen, nieuwe bedden en ga zo maar door. Gelukkig met veel hulp van vrienden en familie!
De toenemende pijnklachten bij mijn meisje doen ook een fikse duit in het zakje. Natuurlijk hebben we sowieso veel dingen opnieuw uit moeten vinden vanwege onze toch wel gammele bewegingsapparaten, niet alleen in en om het huis maar ook de boodschappen, op vakantie en noem maar op.
Maandag moeten we weer naar de reumatoloog voor de uitslagen van alle bloedonderzoeken en foto’s. Wellicht weten we dan wat meer!

Dus hop, starten met het nieuwe jaar, het zal wel weer druk worden maar dat is goed. De vakantie naar Tenerife is weer geboekt evenals een aankomend weekeindje in een fijn hotel vlakbij Den Bosch. Ook de sauna is besteld dus wie doet ons wat. Het is niet alleen maar kommer en kwel, het is net wat je er van maakt!!

Lijkt de tijd door alle perikelen en nieuwe dingen weer langer te duren? Welnee, die lijkt juist sneller dan ooit te gaan. Dus het epistel uit de eerste alinea gaat dan toch blijkbaar niet helemaal op…………

Iedereen alle goeds toegewenst voor 2014!!

Getagd , . Bladwijzer de permalink.

Één reactie op Alweer een snel jaar

  1. Luc zeggen:

    Hé, deze in eerste instantie gemist. Alsnog ook jullie alle goeds toegewenst. De tijd gaat snel, gebruik ‘m wel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *