Wellus Nietus Zorg IV

De Welzorg meneer van van de week heeft woord gehouden want ik werd gisteren gebeld dat het Roho kussen in Alkmaar was geland. Ze hebben Amstelveen blijkbaar toch echt links laten liggen.
Dus hup, mijn meisje heeft het kussen na haar werk meteen opgepikt en ik heb het op dit moment weer in gebruik. Wel weer wennen maar dat komt vast goed.

De meneer in de winkel heeft het verhaal nog eens aangehoord van Christa en die is niet zo makkelijk als dat ik ben dus die zal wel met rode oren hebben gestaan. Alleen kan hij er ook allemaal niets aan doen. Hij adviseerde wel om een officiële klacht in te dienen, dus daar ga ik me van de week maar eens over buigen.

Afijn, weer een “avontuur” afgesloten. Op naar de volgende…………..

Getagd , . Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *