Weg vlek….

2i9qw7cNa alle voorgaande toestanden met vlekken en vlekjes is mijn meisje vorige week weer eens onder de scan geweest. Altijd lekker zo voor de kerst, vooral bij goed nieuws. In de uitnodigingsbrief van het ziekenhuis om de uitslag van de scan te bespreken stond alleen dat zij zich moest melden bij Oncologie. Daar kan een mens twee dingen van denken: of “da’s een foutje” óf “Oeps, foute boel?”. Christa had het eerste bedacht….

Dus vandaag om 14:40 meldden wij ons bij de longafdeling. Hartstikke druk natuurlijk maar na een poosje zuchten waren we aan de beurt. De receptioniste meldt, na het bekijken van de uitnodiging, dat we op de verkeerde afdeling waren en toch echt naar Oncologie moesten gaan. Hmmm, gekke gedachten krijg je daarvan.
Om een lang verhaal kort te houden, aldaar aangekomen werden we zeer snel ontvangen door de arts en hij bleek op zowel de longafdeling te werken als op oncologie. De eerste opmerking die hij direct bij binnenkomst melde was “goed nieuws mevrouw, de scan ziet er prima uit en de eerder gevonden vlekjes zijn nog steeds identiek en waarschijnlijk iets van een oud litteken of wat kalk”.
Toch een fijne uitslag om te horen. We gingen daar eigenlijk wel van uit, maar ergens in je hoofd zit toch iets “je weet nooit”. Eind goed al goed want ze hoeft niet meer terug te komen.
Dit boek kan dus dicht en het Kerstboek gezellig open!

Iedereen fijne dagen gewenst en een heel gezond 2016

119-300x300

Bladwijzer de permalink.

4 reacties op Weg vlek….

 1. Wim van der Wind zeggen:

  Wat een opluchting zeg
  Toch nog lekker kerst vieren
  Groeten,
  Wim van der Wind

 2. Ben en Marja zeggen:

  Gefeliciteerd!

 3. John & Betty Mossinkoff zeggen:

  Wat fijn om dat te horen, wensen jullie hierbij gezellige Kerst en een gelukkig en voorspoedig 2016. En ook een prachtige Vacantie in Tenerife.

 4. Joyce zeggen:

  Wat een heerlijk bericht René. En nu genieten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *