Sleutelen

Yep, het is rustig op mijn blog, ik weet het. Heb ik dan helemaal niets beleefd. Maar natuurlijk wel, van alles, we hebben het retedruk gehad.

Zo zijn we lekker naar België geweest met mijn familie en onze vrienden om ons 30 jarig huwelijk te vieren (ja ja, dertig!). We hadden daar in het mini-stadje Durbuy een heuse villa gehuurd met alles erop en eraan zoals sauna, jacuzzi en een prachtige lap grond erbij. Het was erg gezellig en erg mooi weer en het is gewoon heel fijn als je dat met familie en vrienden mag delen. Tenminste met míjn familie dan hè, die hebben tenminste nog hart voor twee van die kneuzen.
Daarna zijn we nog een midweekje met mijn broer en schoonzus op de camping in grashoek geweest. Daar hadden we een ruime caravan tot onze beschikking. Het was ook hier nog schitterend weer voor eind september en we hebben dan ook elke dag buiten gegeten!

Vandaag krijgen Roy en Samantha de sleutel van hun huis, ook een spannend iets want er gaat een heel andere tijd aanbreken. In eerste instantie druk want er moet worden aangekleed en ingericht. Muren doen, vloeren doen, keuken plaatsen en noem maar op. En als alles klaar is dan vliegen ze dus uit, ja………..dan mag je wel even slikken als ouder toch?

Op het werk gaat het lekker. Best druk als je in 20 uur per week een 40 urige baan in mag vullen, maar ben heel blij dat ik werk heb. Dus ik zal er niet over klagen. Verder is de week natuurlijk vol met allerlei beslommeringen die bij gezonde mensen als vanzelf gaan maar bij ons toch wel wat meer vergt om voor elkaar te krijgen. Eigenlijk hebben we 14 dagen in een week nodig om het een voor ons benodigd tempo te kunnen doen. Maar goed, we redden het, alleen zijn we elke week weer totaal gesloopt. Pijn is fijn toch?

Iedereen een fijne week gewenst!

Getagd . Bladwijzer de permalink.

2 reacties op Sleutelen

  1. Luc zeggen:

    Gefeliciteerd nog René. Toch knap van Christa om het 30 jaar met jou uit te houden 😉

    Goed te lezen dat jullie het leuk hebben gehad. Het mag ook wel een keertje meezitten hè.

    Fijne avond alvast, trek maar een lekker wijntje open!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *