Hoe gaat het nou dan……….

Nou… dat valt dan zomaar best wel tegen. We zijn nu een dik half jaar verder na de laatste infarct en ze is eigenlijk over de grote verbeteringen heen. Wat nu rest is kleine verbeteringen (hopelijk komen er nog wel een paar) maar de grote lijnen staan wel vast denk ik.

Geheugen laat sterkte wensen over en als moppie moe wordt gaat de gehele linkerzijde in de remmen.
Blijft erg lastig voor haar om zaken makkelijk op een rij te krijgen en structureel makkelijk te onthouden. Was er aanvankelijk een aandachtsprobleem, het korte termijn geheugen lijkt toch echt wel verstoord.

In de praktijk heeft ze er toch meer last van als dat de buitenkant doet vermoeden. Afgelopen dagen waren weer niet je van dat. Stil, teruggetrokken………..heel vervelend om dat te zien.

Een erg groot probleem is het slapen. Haar slaapcentrum is aardig verstoord en dat resulteert in erg korte nachten. Reken maar dat dat op termijn erin hakt. Slaappilletjes helpen zelf niet. Na een poos slecht slapen gaan je mogelijkheden vanzelf onderuit.

Ik heb er best veel zorg over maar kan veel dingen niet oplossen. Ik merk vaak dat het niet zo goed gaat. En heb er ook veel verdriet van maar weet eigenlijk toch niet altijd goed hoe te helpen en dat doet pijn. Komt tijd komt raad zeggen ze……………..nou kom maar op dan!

Getagd , . Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *