Bé-enners saga vervolgd…

Onlangs zat ik lekker in de taxi op weg naar huis en werd door de chauffeur gevraagd of zijn vrouw mij een keer mocht bellen. Dat zou natuurlijk geen enkel probleem hoeven te zijn maar “het ligt eraan waarvoor hè”, gaf ik terug.
Zijn vrouw blijkt bij het Haarlems Dagblad te werken en was bezig met een serie over ziektes en de gevolgen daarvan. Ik paste in het profiel en zo kwam het het dat ik 2 weken Overigens had ik al eerder in de krant gestaan met mijn Westnijl-virus verhaal, onder andere in de IJmuider Courant en in het AD

De week daarop stond de fotografe voor de deur en hopla, de cirkel was rond. Hieronder het stuk in het Haarlems Dagblad (klik op de foto voor een vergroting). Later mocht ook mijn meisje aantreden voor een artikel in die krant.

Getagd , . Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *