O&O ShutUp10

Er is veel kritiek te lezen over de privacy-instellingen van Windows 10. O&O ShutUp10 geeft je volledige controle over deze privacy  zaken in Windows 10,  je bepaalt hierdoor zelf wanneer het doorgeven van je gegevens te ver gaat. Met behulp van een zeer eenvoudige interface, bepaal je in hoeverre Windows 10 je privacy in acht neem door ongewenste functies gewoonweg uit te schakelen.
Elk item heeft een “help” tekst waardoor het eenvoudiger wordt om te bepalen of je het wilt uitschakelen of niet. Er wordt aangeraden om voordat je veranderingen aanbrengt eerst een herstelpunt te maken, dit gaat gemakkelijk vanuit het programma zelf!

Er is geen installatie benodigd, gewoon het programma in een mapje naar keuze zetten en starten.

Getest met: Windows 10 64 bits
Volgens homepage: Windows 10

HOMEPAGE

o_o_shutup10_01 o_o_shutup10_02 o_o_shutup10_03 o_o_shutup10_04

Getagd . Bladwijzer de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *