PicoTorrent

Torent is een er handig protocol om grote bestanden te downloaden en te delen. Het heeft een wat slechte naam omdat het vaak wordt gebruikt bij verspreiding van illegale data, zoals films, muziek en software. Maar het wordt natuurlijk ook gewoon beruikt door officiële instanties en bedrijven.

PicoTorrent is een klein programma waarmee je torrent bestanden mee kunt downloaden en delen. Het programma is ontworpen om snel te zijn en biedt alleen het hoognodige, meer hoeft ook niet. Geen opgesmukte en vaak vertragend werkende interface maar een strak en snel uiterlijk waar alles snel is te vinden.

  • Windows shell integratie. Magnet links en torrent bestanden openen met PicoTorrent
  • Laag geheugen gebruik
  • Start zeer snel
  • Hoge performance: gebouwd op libtorrent

Getest met: Windows 10 64 bits
Volgens de site: Windows Vista en hoger

HOMEPAGE

picotorrent_01 picotorrent_02 picotorrent_03

Getagd . Bladwijzer de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *