Everything

Ben je ook wel eens op zoek naar een bestand waarvan je wel weet hoe het heet maar geen idee waar het in de brei van mappen op je computer staat? Dan kan Everything je wel helpen. In het programma Everything gaat om het om Zoeken met een hoofdletter.
Bij starten indexeert het programma je schijven en bouwt een database op. Zodra je in de zoekbalk van het programma iets typt, struint het die database af naar overeenkomsten en toont de zoekresultaten in een lijst. Met een klik in die lijst opent dan het aangeklikte item. Bij bestanden opent dan het bestand in het bijbehorende programma, is het een map dan opent die map in in Windows Verkenner.
Voor het indexeren van NTFS schijven heeft de  Everything service nodig of start het programma als administrator.

64 bits portable versie getest op: Windows 10 64 bits

Volgens website: Windows XP/Vista/7/8/10

HOMEPAGE

everything_01 everything_02

Getagd . Bladwijzer de permalink.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *