GeekUninstaller (NL)

Een zeer snelle vervanger voor het logge en trage deïnstalleer gedeelte van MS zelf. Daarbij laten standaard deïnstalleer programma’s nog wel eens wat rommel achter op de PC. GeekUninstaller voert een diepe en snelle scan uit na het verwijderen en haalt alle overblijfselen weg. Als het deïnstalleer programma corrupt is kun je normaal gesproken een programma al helemaal niet meer knap verwijderen. Geek kan ook geforceerd verwijderen waardoor het mogelijk wordt zulke programma’s alsnog van je PC te verwijderen.
Het programma draait op zowel 32 als 64 bits PC’s en behoeft geen installatie, gewoon een enkele executable doet het werk.

Getest met: Windows 7 64 bits
Volgens Homepage: Windows 7/8/XP/Vista/2003/2008

Homepage

geek

Getagd . Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *