Mossinkoff in China
dag 19
Naar dag 18

22 september, dag 19: Terug naar Nederland

Gaaaaaaap. Wakker worden, we moeten eruit. Het laatste ontbijt vandaag, we gaan het er nog even goed van nemen. Na vandaag voorlopig geen eieren meer 's morgens.
Na het ontbijt worden de koffers onderin de bus geladen en vertrekken we naar het vliegveld van Beijing. Bij de douane leveren we de ingevulde "vertrekkaartjes" in en worden we nog even voor een laatste keer grondig gefouilleerd. Zoals eigenlijk elke vlucht die we hebben gehad vertrekken we gewoon netjes op tijd. De vlucht zal zo'n negen uur gaan duren. De televisie is op de plaatsen waar we nu zitten beter te zien dan op de heenreis. Wel prettig want het is nou eenmaal een lange zit.


De vlucht zelf verloopt verder erg rustig en we landen op de afgesproken tijd op Schiphol. Nadat de koffers van de lopende band zijn geplukt nemen we afscheid van alle reisgenoten.
Wij hebben genoten van de reis en gaan op ons gemak alle indrukken verwerken. Ik heb tijdens het tikken van dit reisverslag de hele reis eigenlijk voor een tweede keer beleeft en dat was het werk al waard.
De dagen na aankomst hebben we het druk gehad met voorbereidingen van ons 25 jarig huwelijksfeest wat uiteindelijk zeer geslaagd is geweest.


Een reis als deze kan alleen slagen als je een goede groep hebt. En die hadden we dus onze dank aan iedereen die mee was. En speciaal aan Frits voor het corrigeren van de taalfautjes!

Missschien tot ziens...............


mail mij

Naar dag 18